prev next
Reklama
Sayt ma'muriyati
Saytga she'rlar, mp3lar, kliplar va ilovalar joylashtirish uchun:
(+99897) 569-69-69


Sayt dizayneri:
Yoqubov Shaxzod
Tel: + 99 894 588-56-56

Shokolad va apelsin hamda anor qo'shilgan tart pirogi


Joylandi: 22.01.2020, 22:30
Pirog tayyorlash
Bugun sizlar bilan shokolad va apelsin hamda anor qo'shilgan tart pirogini tayyorlaymiz.

Tarkibi:

23 santimetrli forma uchun
260 gr un,
7 osh qoshiq saryog',
50 gr shakar,
1 ta tuxum sarig'i,
1-2 qoshiq qirg'ichdan o'tkazilgan apelsin po'sti,
1 osh qoshiq bodom ekstrakti,
1-2 osh qoshiq sovuq suv.
Tayyorlanishi:

Barcha mahsulotlar blendrda yaxshilab aralashtiriladi va 30 daqiqaga sovutgichga qo'yiladi. Pech 220 gradusda qizdiriladi, sovuq hamir formaga yoyiladi, teshikchalar ochib, 15-18 daqiqa pishiriladi. Sovugach, ganash tayyorlanadi.

Buning uchun:

360 g shokolad,
300 ml qaymoq,
2 osh qoshiq saryog',
2 osh qoshiq apelsin likyori.
Qaymoq qaynatilib, shokolad ustiga quyiladi va 2-3 daqiqadan so'ng yog' solib ko'pirtiriladi. Likyor qo'shib, yana ko'pirtiriladi, tayyor ganash hamirli asosga quyiladi. 1-2 soat sovugach, bodom, anor bilan bezatiladi.
Ushbu "Shokolad va apelsin hamda anor qo'shilgan tart pirogi" sizga yoqdimi ?
Unda klass bosing

Do'stlaringizga ham yuboring

O'qildi: 23 marta | Joyladi: admin

Izoh qoldirish

Reklama
Mini profil
Логин:
Пароль:
Mini chat
Statistika
Barcha saytdagilar: 3
Mehmonlar: 3
Foydalanuvchilar: 0

Umumiy ma'lumotlar